Verzekeringen * Hypotheken * Pensioenen * Juridisch advies
Home    Contact    Voorwaarden van Dienstverlening    Tarievenlijst    Dienstenwijzer    Prive Pensioen Plan  
Introductie Particuliere markt Hypotheken Overige dienstverlening Beloning en toezicht Links Publicaties en acties BdB Direct test Meekijken 
 
 
Hoe komt ons advies tot stand?

Ons kantoor werkt volledig onafhankelijk van aanbieders van financiƫle producten. Daarmee bedoelen wij dat we geen productieverplichtingen hebben jegens een bepaalde aanbieder. Wij kijken dus per keer wat wij op dat moment het meest geschikte product voor u vinden. Hoe doen we dat?

In de eerste plaats moet het product uiteraard voldoen aan de eisen die u en wij daaraan stellen en liefst nog wat meer dan dat. Van veel producten weten wij dat uit ervaring, in andere gevallen weten we dat bepaalde aanbieders goed zijn in bepaalde producten en gaan we dus bij die aanbieders te rade. Van veel belang zijn de (polis- of hypotheek-)voorwaarden.

Dan is de prijs natuurlijk van belang. Bij verzekeringen is dat de premie, bij hypotheken de rentehoogte, bij uitkerende lijfrenteproducten de opbrengst in verhouding tot de koopsom. Voor een groot aantal producten kunnen wij gebruik maken van vergelijkingssoftware, in andere gevallen is het maatwerk en moeten wij die tariefsverschillen handmatig opvragen.

En tenslotte kijken we naar wat wij noemen de performance van de aanbieder. Daaronder verstaan wij: heeft de aanbieder zijn administratieve processen voor elkaar, zijn er grote werkachterstanden waardoor opmaak en mutaties van polissen erg lang gaan duren, hoezeer zijn processen geautomatiseerd, hoe is de vakkennis en klantgerichtheid van de aanbieder en is die aanbieder niet toevallig betrokken bij een fusie of overname, waardoor vaak enkele jaren de performance wat minder is?

Al deze aspecten leiden uiteindelijk tot een keuze voor een product. Het is dus niet automatisch zo dat we altijd de laagste prijs voor u selecteren. Als een premie van een bepaalde aanbieder laag is, maar de administratieve verwerking is een chaos, dan is de kans zeer groot dat wij u daar niet onderbrengen, omdat we van tevoren weten dat u niet tevreden zult zijn over de dienstverlening van die aanbieder.Terug naar home
 
 
 
Submenu: test

> Dienstenwijzer
> Voorwaarden van Dienstverlening
> Tarieven
> Werkwijze advisering
> Referenties
> Member gets member
 
 
Powered by: YT Internet Producties