Verzekeringen * Hypotheken * Pensioenen * Juridisch advies
Home    Contact    Voorwaarden van Dienstverlening    Tarievenlijst    Dienstenwijzer    Prive Pensioen Plan  
Introductie Particuliere markt Hypotheken Overige dienstverlening Beloning en toezicht Links Publicaties en acties BdB Direct test Meekijken 
 
 
Het VT-tarief - bij producten zonder onderhoud

VT staat voor Vast tarief. Het VT-tarief wordt gehanteerd in die gevallen waarin een polis in ons Advieskantoor wordt geadministreerd (omdat u dat wilt of omdat het niet anders kan), maar waaraan als het product eenmaal loopt, in de praktijk heel weinig tot niets hoeft te gebeuren.

Voorbeelden ervan zijn: premievrijgemaakte polissen, koopsomstortingen en bankproducten met eenmalige inleg.

 In het provisiestelsel administreerden wij deze producten kosteloos voor u. In het abonnementenstelsel doen wij dat niet meer. U betaalt er echter een laag bedrag voor (momenteel  € 25,-- per product per jaar). Voor dit bedrag verrichten wij de basishandelingen (zoals het doorzenden van een incidentele brief van de aanbieder) en verder bestrijden wij er onze overheadkosten die dit product met zich meebrengt mee.

Het VT-tarief kan ook worden toegepast bij sommige levensverzekeringproducten (in de praktijk veelal kleinere spaarproducten), waaraan wij geen onderhoud hoeven te plegen.

Het kan zijn dat u op enig moment wilt dat wij toch iets voor u gaan doen met zo’n  product. Aangezien dat nooit in het VT-tarief zit inbegrepen, hanteren wij voor die extra werkzaamheden ofwel ons verrichtingentarief, ofwel ons uurtarief.Terug naar home
 
 
 
Submenu: Beloning en toezicht

> Beloningssysteem ons kantoor
> Abonnementensysteem
> Verrichtingentarieven
> VT-tarief
> Documenten
> Toezicht en gedragsregels
 
 
Powered by: YT Internet Producties